For Dry Cough Remedy

Droë Hoesmiddels – Boererate om van droë hoes ontslae te raak.

Wanneer die weer ook al verander, kla mense eers van koue, koue en hoes. As gevolg daarvan moet die neus verskeie kere verstop word en is dit moeilik om asem te haal. Koue en koue word gewoonlik behandel deur medikasie te neem, maar die probleem van hoes duur lank voort. Daar is twee tipes hoes. Hoes beteken slym ophoes. Terwyl soms is daar ‘n hoes sonder sputum. Dit word in die volksmond ‘n droë hoes genoem. In so ‘n geval vertel ons jou vandag van die boererate om droë hoes te verwyder (huisremiddels vir droë hoes).

Boererate om van droë hoes ontslae te raak.

1. Eet heuning 3-4 keer per dag is baie voordelig vir droë hoes. Daar is baie antibakteriese elemente in heuning. As gevolg van die bakterieë wat in die keel voorkom, kan dit maklik uitgeskakel word. Heuning is in verskeie studies bevind dat dit meer effektief is as antibakteriese middels.

2. Swartpeper is ‘n wondermiddel vir alle soorte hoes en koue. Gekookte swartpeper, geroosterde swartpeper per gram of kos

Die drink van swartpeper gemeng met warm melk bied verligting binne ‘n paar dae.

3. Antibakteriese en antioksidante elemente is volop in borrie. In so ‘n situasie is die gebruik van borrie baie effektief vir hoes, seer keel en koue.

4. Eet gemmer, warm gemmerwater en gemmertee is baie nuttig in geval van hoes. Afgesien hiervan bied die drink van gemmersap gemeng met heuning ook verligting van hoes en droë hoes.

5. Tulsi is ‘n medisinale plant. Dit bevat baie antibakteriese en antioksidante komponente. Om tulsi-sap gemeng met heuning te drink of ‘n afkooksel van tulsi te maak en tulsi-gemmertee te drink, bied ook verligting van ‘n droë hoes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*